Első lépésként vágjuk vékony csíkokra a hagymát és a paprikát. Pirítsuk meg, ha már barnulni kezd, adjuk hozzá az apróra vágott és leszárított tőkehala
Első lépésként szedjük le a garnélarákok páncéljait és keverjük össze a rákhúst a majonézzel, ketchuppal és pár csepp Perrins-szósszal. A tésztakosarak
Első lépésként mossuk meg a gombát, és vágjuk le a végeit. A sonkával együtt vágjuk kis kockákra. A fokhagymát és a finomra vágott hagymát futtassuk fel,
A tintahalakat felkarikázzuk, csápjaikat elfelezzük, majd az egészet lisztbe forgatjuk. Ezután forró olajban több adagban kisütjük, és eloszlatjuk a tányéroko
A tintahalat felkarikázzuk, majd olajban fehérre sütjük, és félretesszük. A maradék olajhoz keverjük a citromlevet, a fokhagymát, a petrezselymet, a majoránná
A felkarikázott tintahalakat sütőtálba tesszük, rászórjuk a fokhagyma felét, sózzuk, borsozzuk, majd felöntjük a borral, és lefedve előmelegített sütőben
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom