Az élesztőt a cukros vízben felfuttatjuk kb. negyed óra alatt. Ezután összegyúrjuk a liszttel és a sóval, majd cipót készítünk belőle, és kb. egy óra alat
A hagymákat sós vízben megfőzzük kb. 20 perc alatt, majd felkarikázzuk őket, és egy tálra rakjuk a szeleteket. Rárakjuk az olajbogyókat, és meghintjük a petr
Első lépésként megtisztítjuk a spárgát, majd meghámozzuk és megfőzzük és félretesszük. Felverjük a tejszínt a tojássárgájával, ameddig lágy krémet n
A spárgákat 3-5 percig forró vízben blansírozzuk, eközben egy tálban 6 dkg vajhoz keverjük a petrezselymet, a narancshéjat, és sózzuk, borsozzuk. Ezzel megkenj
A hagymát az olívaolajban 5 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a gombát, és újabb 4 perc elteltével a spenótot. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a mandulával, majd
Egy ek. olívaolajban megpároljuk a hagymát, majd hozzáadjuk a pirospaprikát, a fokhagymát és a csilit. Néhány perccel később felöntjük a borral, a paradicsom
A felszeletelt kolbászt serpenyőben megpirítjuk, majd félretesszük, és a zsiradékot kiöntjük. Helyére az olívaolajat öntjük, majd a kolbásszal együtt vissz
A kolbászt felszeleteljük, a kenyeret felkockázzuk, a fokhagymát pedig megpirítjuk az olívaolajban. Hozzáadjuk a kenyeret, majd ha aranybarnára sült, beletesszü
Ugrás a lap tetejére >>