Első lépésként vegyük le a langusztina páncélját. Ízlés szerint sózzuk meg. Szalonnába csavarjuk és fogpiszkálóval rögzítjük. Forró olajban mindkét felét aranybarnára süt
Az elnegyedelt paprikákat sütőrácson addig sütjük, amíg felhólyagosodnak, és a héjuk fekete lesz. Amint kihűltek, héjukat lehúzzuk, húsokat pedig feldaraboljuk, és egy tá
Első lépésként tisztítsuk meg a paradicsomot és vágjuk ketté. Egy kevés olajon mindkét felét süssük aranybarnára. Ha elkészült, az olajat tegyük félre, mert még szükségün
A paradicsomok tetejét levágjuk, húsokat kikanalazzuk, besózzuk, borsozzuk. Ezután sütőtálba tesszük őket, mindegyikbe egy-egy tojást ütünk, majd egy-egy kanál tejszínt é
A foghagymagerezdeket , egy csipet sóval és borssal összenyomkodjuk. Majd hozzáadjuk a tojássárgáját és folyamatos keverés mellett cseppenként az 5 evőkanál olajat. Ezt k
Első lépésként fonnyasszuk meg a vékony szeletekre vágott fokhagymát és a cseresznyepaprikát. Majd adjuk hozzá szardellát, mielőtt pirulni kezdene. Ezután öntsük rá a feh
Első lépésként a szardellát megtisztítjuk. A gerincét kivesszük és a fejét levágjuk. Sózzuk ízlés szerint. A tojást felverjük és megsózzuk. A finomra vágott fokhagymát me
A szardellákat felöntjük tejjel, és negyed órát így áztatjuk őket. Eközben a kenyérszeleteket először vajjal, majd mustárral megkenjük, megszórjuk a sajttal, és ráteszünk
Ugrás a lap tetejére >>