Egy serpenyőbe teszünk hat kanál olívaolajat, majd kisebb adagokban megsütjük benne az összes szardíniát. A maradék olajat felmelegítjük, beletesszük a fokha
A paradicsomot, paprikát, fokhagymát sütőtálba tesszük, kevés olívaolajat csepegtetünk rá, majd előmelegített sütőben 220 C-on kb. 20 percig sütjük. Ezut
Első lépésként mossuk meg a gombákat, szeleteljük fel és sózzuk meg ízlés szerint. Olívaolajban, erős tűzön pirítsuk meg. A fokhagymát és a sonkát köze
Első lépésként vegyük ki a szardellák gerincét és csöpögtessük le róluk az olajat, majd passzírozzuk szét. Reszeljük le a kemény tojást és az ecetes ubo
Első lépésként vágjuk vékony csíkokra a hagymát és a paprikát. Pirítsuk meg, ha már barnulni kezd, adjuk hozzá az apróra vágott és leszárított tőkehala
Első lépésként szedjük le a garnélarákok páncéljait és keverjük össze a rákhúst a majonézzel, ketchuppal és pár csepp Perrins-szósszal. A tésztakosarak
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom