Tésztakosárka erdei gombával és spanyol sonkával recept
Hány személyre:
» 4 tésztakosárka » 10 dkg erdei gomba » 15 dkg spanyol sonka (jamón serrano) » 1/2 gerezd foghagyma » 1 kávéskanál zöldpetrezselyem » extra szűz olívaolaj » só
Első lépésként mossuk meg a gombákat, szeleteljük fel és sózzuk meg ízlés szerint. Olívaolajban, erős tűzön pirítsuk meg. A fokhagymát és a sonkát közepes tűzön megfuttatjuk és mikor pirulni kezd, adjuk hozzá a gombát. A tésztakosárkákat töltsük meg gombával és sonkával. Végül díszítsük a tetejét petrezselyemmel.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom