Először összeturmixoljuk a tojást, a fokhagymát, az ecetet, az olívaolajat, majd sózzuk, borsozzuk. A kukoricaolajat lassan csepegtetjük bele, hogy a mártás bes
A burgonyát kb. fél óra alatt puhára pároljuk. Eközben az összepréselt fokhagymát összekeverjük az összemorzsolt chilivel, a paprikával, sózzuk, majd hozzá
Első lépésként a besamelmártáshoz keverjük a reszelt trappista sajtot, a finomra vágott petrezselymet és a tojássárgáját. Így krémszerű masszát kapunk. A
Az uborkát meghámozzuk, magjait eltávolítjuk, majd felszeleteljük, besózzuk. Fél óra után leöblítjük, majd a vajon kb. 5 percig pároljuk. Hozzáadjuk a ment
A lóbabot sós vízben puhára főzzük, majd eltávolítjuk külső héját. Eközben a főzőlevében megfőzzük a ceruzababot is, majd mindkettőt összekeverjük a
A steaket kevés olajon 3-4 percig sütjük, majd felcsíkozzuk. A serpenyőbe teszünk még két kanál olívaolajat, majd 10 percig sütjük benne a chilit és az burgo
A szardellafiléket 5 percre vízbe áztatjuk, majd a kapribogyóval együtt egy mozsárban pépesre törjük. Egy tálban az olívaolajhoz keverjük az ecetet és a must
A tojások sárgáját összetörjük, a fehérjéket pedig apróra vágjuk. A hagymát az olívaolajban megpároljuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát, és néhány percce
Ugrás a lap tetejére >>