Első lépésként egy tál
sós
vízbe, tegyünk egy csipet szódabikarbónát és tegyük fel főni. Mikor forrni kezd, tegyük bele a
spárgát. Főzzük 2 percig és csöpögtessük le, majd tegyük félre. A kékkagylókat tisztítsuk meg és gőzöljük mindaddig, amíg ki nem nyílnak. Vegyük ki a kagylóhúst belőle és vágjuk apró darabokra. A
tonhalat passzírozzuk össze, tegyük hozzá a kagylót és a kockára vágott
lazacot. Adjuk hozzá a reszelt kemény
tojást,
sózzuk meg,
borsozzuk ízlés szerint, majd folyamatos keverés mellett csepegtessünk bele egy kis
olívaolajat. A tésztakosárkákat töltsük meg ezzel a masszával és a te
tejüket díszítsük
spárgafejjel.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>