A húst felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, majd a zsírban átsütjük. A tojást megfőzzük, megpucoljuk, majd egészben egy-egy szelet húsba csomagoljuk. Zsineggel
A nyelvet sós vízben megfőzzük, bőrét lehúzzuk, majd elfelezzük. A húst kivájjuk, a kivájt részt pedig finomra vágjuk. Ezt összekeverjük a ledarált serté
egy kevés olajban megfonnyasztjuk a vöröshagymát, majd beletesszük a darálthúst, és addig kavargatjuk amíg teljesen elveszti a nyers szinét, sózzuk, és egy pi
A húst kiklopfoljuk, megszórjuk sóval és borssal, majd minden szeletre teszünk egy sonkát, és rászórjuk a sajtot. A húst félbehajtjuk, megtűzzük, olvasztott
A megtisztított lábakat sós vízben puhára pároljuk. Eközben a felaprózott hagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a darált húsokat, sózzuk, borsozzuk. Amint ki
Pucoljuk meg, szeleteljük fel a répát, pároljuk meg lobogó vízben és szűrjük le. Botmixerrel pürésítsük, majd dolgozzunk hozzá egy kis húslevest, a vaj fel
A húst hosszában bevágjuk, valamennyire szétnyitjuk, majd megkenjük a mustárral. Beletesszük a csemegeuborkát, a sajtot és a petrezselymet, majd megkötjük, és
A lapockát tisztítsuk meg, csontozzuk ki és fűszerezzük sóval, valamint borssal.
Az összevágott vöröshagymát dolgozzuk össze a zúzott fokhagymával, a felsz
Ugrás a lap tetejére >>