A lapockát tisztítsuk meg, csontozzuk ki és f?szerezzük
sóval, valamint
borssal.
Az összevágott vörös
hagymát dolgozzuk össze a zúzott
fokhagymával, a felszeletelt csiperkével, az apró kockára vágott hússal, a felaprított metél?
hagymával és
petrezselyemzölddel, a
tojással, valamint a zsemlemorzsával. Ezzel a keverékkel töltsük meg a lapockát, göngyöljük fel és jól kössük össze. Hintsük meg
sóval és
borssal, majd egy párolóedényben az olajon mindkét oldalát fél óráig süssük. Közben dolgozzuk hozzá a felkarikázott
hagymát, a bort és a húslevest. Pároljuk két percig és tegyük bele a felkarikázott
paradicsomot és a zúzott
fokhagymát is. A sütés után helyezzünk rá fed?t és takarékon 1,5 órán át pároljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>