A karajokat kicsontozzuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. 4 tojást keményre főzünk, majd apróra vágunk, és a nyers tojással összekeverjük. Apróra vágjuk az
A zsemléket 2 deci borba áztatjuk, majd szétnyomjuk, és hozzákeverjük a párolt gombát és zöldségeket, valamint a felaprózott petrezselymet. Ezután az egésze
A sertésbordákat elősütjük, majd egy lábosba tesszük, hozzáöntjük a bort, vizet és a pecsenyelevet, és így párolni kezdjük. A káposztát felszeleteljük,
A húst ledaráljuk, majd sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk. Ezután belekeverjük az összepréselt fokhagymát. Bélbe töltjük, majd füstöltjük, és hűvös helyen
A fejhúst és a bőrkét egy lábosba tesszük, felöntjük vízzel, majd főzni kezdjük. Amikor félig megpuhultak, beletesszük a tokát is. Eközben a felaprózott h
A felsálat felszeleteljük, majd rést vágunk rájuk. Ezt sózzuk, borsozzuk. A felaprózott hagymát olajban megpirítjuk, majd beletesszük a felszeletelt kolbászt,
A húst felkockázzuk, majd sózzuk, paprikázzuk, és a felaprózott hagymával együtt megpirítjuk. Eközben a káposztát nyolc részre vágjuk, a húsra tesszük, ma
A tarját felszeleteljük bőröstül, majd sózzuk. A zsírt egy lábosba tesszük, rátesszük a húst, majd az egészet ropogósra sütjük. Amikor elkészült ízlés
Ugrás a lap tetejére >>