A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, és megsózzuk. A tejbe beáztatjuk a zsemlét, és kicsavarjuk, a szilvát pedig beletesszük a mustba. Az egyik hagymát felaprí
A szegy alsó részéből szedjük ki a csontokat, és vágjuk fel a szegyet. A vajat, 3 db tojás sárgáját, 1 egész tojást, 1 tejben áztatott zsemlét, petrezselym
A borjúszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd az egyik felére felaprózott szalonnát, hagymát és petrezselymet szórunk. Felgöngyöljük, megkötjük, ma
A csülökről a bőrt egy darabban levágjuk, majd a csontot is eltávolítjuk. A húst ledaráljuk, összekeverjük a tojással, a beáztatott zsemlével, majd sózzuk,
Tenyérnyi szeletekre vágjuk a dagadót, és késsel behasítjuk mindegyik szélét. Kikenjük mustárral. A megmaradt mustárt összekeverjük apróra vágott gombával
A dagadót szúrjuk fel jól sózzuk be és rakjuk félre.A hagymát a gombát lepirítjuk és hozzárakjuk a fűszereket és a felsoroltakat.Tulajdon képen egy jó pör
Bográcsban megpirítjuk az apróra vágott hagymát, majd rászórjuk a paprikát, borsot és elkeverjük tejföllel elkeverjük. Levesszük a tűzről. A húst apróra
A bordát késre szúrjuk, majd egy napig tejbe áztatjuk. Másnap egy tálban összekeverjük a beáztatott zsemlét, a felszeletelt fügét, a pirított mandulát, a f
Ugrás a lap tetejére >>