FEldaraboljuk a húst, a hagymát, a paprikát és a paradicsomot, majd jól összekeverjük őket, és közben sózzuk és borsozzuk a szánk íze szerint. Mikor kész,
A húst alaposan ledaráljuk, nyolc részre osztjuk, majd korongokat csinálunk belőle, és mindegyiket alufóliára tesszük. Mindegyikre egy-egy szelet sajtot és sonk
A húst felcsíkozzuk, majd elkeverjük a felszeletelt paradicsommal, paprikával és a felaprózott hagymával. Az egészet megpirítjuk, majd beletesszük a felszeletel
A birkacombot megtisztítjuk, majd a szalonnaszeletekkel megtűzdeljük, és ezekkel együtt megkötözzük. Sózzuk, borsozzuk, majd olajban átsütjük. A megmaradt zsi
A szűzpecsenyéket a felcsíkozott szalonnával megtűzdeljük, besózzuk, majd átsütjük és egy lábosba tesszük. A megmaradt olajban megpirítjuk a felaprózott ha
Szeleteld fel a húst, verd ki gyöngéden, vagdosd be kissé a széleit. Kend meg péppé zúzott fokhagymával és sózd borsozd.
Üsd fel a tojásokat, a nagyon fino
A sertésszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd olajban átsütjük, és egy kuktába tesszük. Rárakjuk a felkarikázott kolbászt, majd a káposztát. A meg
Ugrás a lap tetejére >>