A rákot
vajon megpirítjuk, majd
sózzuk,
borsozzuk, és hozzáöntjük a
tejszínt. Ezután belekeverjük a
tojást, és az egészet készre sütjük. A kifilézett
pisztrángot felszeleteljük, f?szerezzük, majd a szeletekre tesszük a rákos
tojást. Az összeset feltekerjük, és összefogjuk. Eközben a halcsontból, a zöldségekb?l, a
hagymából, a
citromból és a borból alaplevet f?zünk. Ebbe tesszük a haltekercseket, majd készre f?zzük. Ezután az egészet lesz?rjük, majd a levet bes?r?sítjük. A
gombát és a sz?l?t
vajon megpirítjuk, majd a mártásba keverjük. Ezzel leöntjük a halszeleteket, és már kínálhatjuk is.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>