A halra citromlevet locsolunk, negyed órát állni hagyjuk, majd sózzuk, borsozzuk. Ezután bepanírozzuk, majd a vajban mindkét felét kb. 5 perc alatt megsütjük.
A halat el?z? este beáztatjuk. A burgonyát és a hagymát megpucoljuk, és karikára vágjuk. A paprikát zsiradék nélkül megsütjük, a héját lehúzzuk, és csíkokra vágjuk. A toj
Elkészítési id?: kb másfél óra
Energiatartalom: 855 kcal/3592 kj adagonként
Elkészítés el?tt a halfilét legalább 2 napon át kell vízben áztatni. Majd öblítsük le, és pa
A sózott t?kehalat 48 órán keresztül hideg vízben áztatjuk, a vizet 4 szer cseréljük. A halat 8 részre vágjuk. A süt?t 200 fokra melegítjük. A halat a tejszínben f?zni ke
Elkészítési id?: 2 nap áztatás el?zi meg az elkészítést, kb 1 óra
Energiatartalom: 950 kcal/3991 kj adagonként
Az elkészítést megel?z?en 2 napig áztassuk vízben a t?keh
A halra citromlevet locsolunk, negyed órát állni hagyjuk. A levest a kapribogyóval és a felszeletelt hagymával együtt felforraljuk, majd a keményít?vel bes?r?sítjük. Hozz
A hagymákat vágjuk fel apróra és egy serpeny?ben pároljuk meg ?ket. Adjuk hozzá a besózott t?kehalt, a tejszínt és a f?szereket. Addig f?zzük, míg a hal teljesen megpuhul
Egy tálban keverjük össze a majonézt, a citromhéjjal és a citromlével, majd tegyük félre. Egy edényben kezdjük el f?zni a tejet, majd tegyük bele a halat, és pároljuk ben
Ugrás a lap tetejére >>