A grillsüt?ben a tüzet parázsra égetjük úgy, hogy csak az egyik oldala melegítsen. A vajat, az újhagymát, a bort turmixgépben összekeverjük, sózzuk, borsozzuk. A halat a
A halat felkockázzuk, citromlevet locsolunk rá, negyed órát állni hagyjuk, majd besózzuk. Eközben a kukoricát vajon megpirítjuk, sózzuk, hozzáadjuk a felkockázott szalonn
Egy lábosba töltjük a bort, fél csésze vizet, majd beletesszük a babérlevelet, a kakukkfüvet, a sót és a borsot. Az egészet felforraljuk, majd puhára f?zzük benne a halsz
A friss menyhalat a nyakánál körbevágjuk egyik kezünkkel a fejénél fogva lapos fogó segítésével lenyúzzuk a b?rét. Hasát óvatosan felvágva különválasztjuk az ízletes májá
A halfilékre citromlevet locsolunk, sózzuk, majd egy kuktába tesszük, amibe el?tte 2,5 deci vizet töltöttünk. Hozzáadjuk a zöldségeket, a felszeletelt gombát, pórét és pa
A halat citromlével meglocsoljuk, negyed órát állni hagyjuk, majd besózzuk. A felszeletelt hagymát üvegesre pirítjuk a vajon, majd sózzuk, borsozzuk, a tárkonnyal ízesítj
A halat az olajjal megkenjük, f?szerezzük. Mindegyik halat egy prosciuttóba csomagolunk, és fogvájóval rögzítünk. Egy alumíniumtálcát megolajozunk, és a halatkat ráfektet
A hagymákat felszeleteljük, a paprikát felcsíkozzuk, a paradicsomot meghámozzuk és felkockázzuk. A összeset a babérlevéllel és a f?szerekkel vajon megpirítjuk, majd felön
Ugrás a lap tetejére >>