1 l vizet 1,25 dl borecettel, a fűszerekkel és 1 teáskanál cukorral felforralunk. Beletesszük a halat, amikor fő, 1 csésze hideg vízzel leöntjük. Félrehúzzuk, állni hagyj
Elkészítési idő: kb 50 perc
Energiatartalom: 240 kcal/1010 kj adagonként
Az újhagymát mossuk meg, és aprózzuk fel. Egy lábosba öntsük bele a vizet, a fehérbort és rakju
Egy szifonba töltünk 10 dkg tejszínt, majd beleteszünk pár csepp citromlevet és kevés fahéjat, és hűtőbe rakjuk. A felaprózott hagymákat olajon megpirítjuk, majd hozzáadj
A tőkehalat kiáztatjuk, sótalanítjuk. Bőrét eltávolítjuk, és kiszálkázzuk, majd szétmorzsoljuk. Kevés olajon a felszelet paprikát megfonnyasztjuk, lassan megpároljuk, hoz
A halat vágjuk a rostokig keresztben, 7-2 cm méretű rudakra. A póréhagymát miután megmostuk, apró karikákra vágtuk, és besóztuk, 2 evőkanál vajon serpenyőben kissé megfon
Szeleteljük fel a halat, engedjük fel fel vízzel és fűszerezzük kakukkfűvel, babérlevéllel, sóval és borssal. Főzzük fel, csöpögtessük le és vágjuk apró darabokra. Ugyane
A halfilékre citromlevet locsolunk, negyed órát állni hagyjuk, majd a sóval és a zelleres sóval meghintjük. Megkenjük mustárral, felgöngyöljük, majd megtűzzük. A felszele
A halra citromlevet locsolunk, fél órát állni hagyjuk, majd sózzuk, borsozzuk. Felszeleteltjük, felgöngyöljük, megtűzzük, majd egy kivajazott jénaiba tesszük. A felkockáz
Ugrás a lap tetejére >>