Elkészítési id?: kb 1 óra
Energiatartalom: 302 kcal/1270 kj adagonként
A vöröshagymát pucoljuk meg, majd kockázzuk fel. A póréhagymát mossuk meg, majd a zöld részét táv
Egy tálban a felvert tojásfehérjéhez keverjük a lisztet, a grappát és a vizet, majd a h?t?be tesszük. Eközben a f?tt krumplit lereszeljük, a halat felkockázzuk. A tejet f
A zöldségekb?l és fél liter vízb?l levest készítünk, és lefedve 20 percig forraljuk. Beletesszük a halat, a garnélát, és még 15 percig f?zzük. Amikor megf?tt levesszük a
A rizst pár percig f?zzük, majd hozzáöntjük a tejet és készre f?zzük. Vajban megpirítjuk a felaprított hagymát, a halat felszeleteljük. Zsiradékkal bélelt edénybe tesszük
A halra citromlevet locsolunk, negyed órát állni hagyjuk, majd besózzuk. A zöldségeket felcsíkozzuk, vajon megpároljuk, majd meghintjük a felaprózott petrezselyemmel, a c
A halra citromlevet locsolunk, fél órát állni hagyjuk, majd a beáztatott kenyérrel együtt ledaráljuk. A felaprózott hagymát megpároljuk, majd a mustárral, a tojással, cit
A grillsüt?ben a tüzet parázsra égetjük úgy, hogy csak az egyik oldala melegítsen. A vajat, az újhagymát, a bort turmixgépben összekeverjük, sózzuk, borsozzuk. A foltos t
A grillen a tüzet parázsra égetjük úgy, hogy csak az egyik oldala melegítsen. Az olívaolajat, a fokhagymát, a paprikát, a hagymát és a sherryecetet turmixgépben összekeve
Ugrás a lap tetejére >>