A megmosott, megtörölt halat
citromlével meglocsoljuk és
sózzuk. A
vajat felforrosítjuk, beleszórjuk a
lisztet, világos
rántást készítünk, majd óvatosan felöntjük a
tejjel, a
tejszínnel és
borsozzuk. A forrástól számítva 2-3 percig főzzük. A reszelt
sajt felét a mártásban megolvasztjuk.
borssal,
citromlével ízesítjük, majd a megtisztított halfiléket a mártásba rakjuk, 10-15 percig főzzük. Köretként a
rizst ajánljuk. Díszíthetjük
citromkarikákkal és
kaporral.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>
Reni
2011-11-06 18:31
Hat nem tudom hogy ki értékelte olyan jóra ezt a receptet. Ilyen apró meglátások, mint hogy a bor mikor is kerül bele??? vagy a sajt másik fele?? Ha a sajtot nem a végén rakod bele, le fog ragadni. Jo lenne ha az emberek csak akkor raknának fel receptet, ha feltudjak normálisan rakni. Ne haragudj de én így nem raknám fel.