A
rizst 14 perc alatt puhára főzzük bő
vízben, majd leszűrjük és kihűtjük. Fél liter
sós
vízben 15 perc alatt puhára főzzük az apróra vágott
sárgarépát, a
hagymát és a petrezselymet. Hozzáadjuk a halakat, a rákfarkokat, és 10 percig még főzzük. Amikor megfőtt, kiszálkázzuk a halat, és megtisztítjuk a rákokat.
Ki
vajazunk egy koszorú alakú formát, az aljába tesszük a rákokat, majd rá a
rizst. 15 perc után kiborítjuk, a koszorú közepébe
salátát teszünk, rá a feldarabolt halat, és a karikára szeletelt
paradicsomot. Az öntet hozzávalóit összekeverjük, és a
salátára öntjük.
Elkészítési idő: 1 óra
Nehézségi fok: közepes
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>