A kertben vagy grillen tüzet gyújtunk. A pisztrángokat a bőrös oldalukkal lefelé egymás mellé fektetjük, a hasukba egy-egy evőkanál olajat, 4 szelet citromot
A felkockázott májat sózzuk, borsozzuk, konyakot locsolunk rá, majd éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap a felkockázott zsemlét a bor és a tejszín keverékébe
A halak oldalát vagdaljuk be, majd kissé sózzuk is be őket. A vajat keverjük el a mandulaforgáccsal és némi sóval, majd ezzel kenjük be a halak belsejét. A pis
A halakat alaposan tisztítsd meg, majd bőségesen dörzsöld be sóval.Megfelelő méretű lapos edénybe fektesd bele.A vöröshagymát, lime- ot karikázd fel, a fokh
A pisztrángot megmossuk, megtisztítjuk, sózzuk, lisztbe forgatjuk. a sonkaszeleteket félbevágjuk, és mindegyik pisztráng belsejébe teszünk egyet. Olajat forrós
Tegyük a piaztrángokat egy tálba, és adjuk hozzá az olajat és az oregánót. Sózzuk, borsozzuk, majd fedjük le, és tegyük 1 órára a hűtőbe. Melegítsük el
A halakat megfűszerezzük és olajjal kent zsírpapírba csomagoljuk őket egyesével, végül kb. 10 perc alatt készre sütjük.
A pisztrángot besózzuk, majd elfelezzük, és közé tesszük a sajtot. Ezután a sonkába tekerjük, majd 160 C-on negyed órát sütjük. Eközben a brokkolit puhára
Ugrás a lap tetejére >>