A kertben vagy grillen tüzet gyújtunk. A pisztrángokat a b?rös oldalukkal lefelé egymás mellé fektetjük, a hasukba egy-egy ev?kanál olajat, 4 szelet citromot és 2 rozmari
A felkockázott májat sózzuk, borsozzuk, konyakot locsolunk rá, majd éjszakára h?t?be tesszük. Másnap a felkockázott zsemlét a bor és a tejszín keverékébe áztatjuk, sózzuk
A halak oldalát vagdaljuk be, majd kissé sózzuk is be ?ket. A vajat keverjük el a mandulaforgáccsal és némi sóval, majd ezzel kenjük be a halak belsejét. A pisztrángok ha
A halakat alaposan tisztítsd meg, majd b?ségesen dörzsöld be sóval.Megfelel? méret? lapos edénybe fektesd bele.A vöröshagymát, lime- ot karikázd fel, a fokhagymát nyomd ö
A pisztrángot megmossuk, megtisztítjuk, sózzuk, lisztbe forgatjuk. a sonkaszeleteket félbevágjuk, és mindegyik pisztráng belsejébe teszünk egyet. Olajat forrósítunk, megp
Tegyük a piaztrángokat egy tálba, és adjuk hozzá az olajat és az oregánót. Sózzuk, borsozzuk, majd fedjük le, és tegyük 1 órára a h?t?be. Melegítsük el? a grillsüt?t. A p
A halakat megf?szerezzük és olajjal kent zsírpapírba csomagoljuk ?ket egyesével, végül kb. 10 perc alatt készre sütjük.
A pisztrángot besózzuk, majd elfelezzük, és közé tesszük a sajtot. Ezután a sonkába tekerjük, majd 160 C-on negyed órát sütjük. Eközben a brokkolit puhára pároljuk, a kru
Ugrás a lap tetejére >>