Elkészítési id?: kb 70 perc
Energiatartalom: 347 kcal/1450 kj adagonként
Egy nagyobb lábasban tegyünk oda 2 liter vizet, és hagyjuk felforrni.
Közben a citromot mossuk
El?ször is a halról eltávolítjuk a pikkelyét, de a b?rét éppen kell hagyni. Ezután alaposan átmossuk, egy tepsibe fektetjük ?ket. Páclevet készítünk 1 dl ecetb?l és sok v
A halat tisztítsuk meg, és pár percre áztassuk ecetes vízbe. Lobogó sós vízben forrázzuk le, és f?zzük benne puhára. Amikor megf?tt emeljük ki, és tegyük egy tányérra. Ci
A pisztrángot alaposan mossuk meg, tisztítsuk meg a húsát az alvadt vért?l, és a nyálkától, majd kívül-belül sózzuk, borsozzuk, és citrom levével bedörzsöljük. Összeaprít
A pisztrángot sózzuk, majd vajon készre sütjük, és a végén megpirítjuk a serpeny?ben a mandulát. Eközben a rizseket puhára f?zzük, és eloszlatjuk a tányérokon. Végül ráte
A f?szernövényeket finomra aprítjuk. A pisztrángot megtisztítjuk, megmossuk,sózzuk, borsozzuk, és a belsejét megtöltjük az összevágott f?szernövényekkel. A párolóedény rá
Elkészítési id?: kb 50 perc
Energiatartalom: 552 kcal/2320 kj adagonként
A pisztrángokat hideg, folyó víz alatt mossuk meg. Ezután kívül is és belül is folyassunk végig
A halat alaposan megtisztítjuk és mindenhol jól bedörzsöljük sóval, amiben állni hagyjuk.
A felkockázott szalonnát hevíteni kezdjük, amin üvegesre pároljuk a hagymát, ma
Ugrás a lap tetejére >>