Elkészítési idő: kb 70 perc
Energiatartalom: 347 kcal/1450 kj adagonként
Egy nagyobb lábasban tegyünk oda 2 liter vizet, és hagyjuk felforrni.
Közben a citrom
Először is a halról eltávolítjuk a pikkelyét, de a bőrét éppen kell hagyni. Ezután alaposan átmossuk, egy tepsibe fektetjük őket. Páclevet készítünk 1 dl
A halat tisztítsuk meg, és pár percre áztassuk ecetes vízbe. Lobogó sós vízben forrázzuk le, és főzzük benne puhára. Amikor megfőtt emeljük ki, és tegyük
A pisztrángot alaposan mossuk meg, tisztítsuk meg a húsát az alvadt vértől, és a nyálkától, majd kívül-belül sózzuk, borsozzuk, és citrom levével bedörzs
A pisztrángot sózzuk, majd vajon készre sütjük, és a végén megpirítjuk a serpenyőben a mandulát. Eközben a rizseket puhára főzzük, és eloszlatjuk a tány
A fűszernövényeket finomra aprítjuk. A pisztrángot megtisztítjuk, megmossuk,sózzuk, borsozzuk, és a belsejét megtöltjük az összevágott fűszernövényekkel.
Elkészítési idő: kb 50 perc
Energiatartalom: 552 kcal/2320 kj adagonként
A pisztrángokat hideg, folyó víz alatt mossuk meg. Ezután kívül is és belül is fol
A halat alaposan megtisztítjuk és mindenhol jól bedörzsöljük sóval, amiben állni hagyjuk.
A felkockázott szalonnát hevíteni kezdjük, amin üvegesre pároljuk
Ugrás a lap tetejére >>