Elkészítési idő: kb 70 perc
Energiatartalom: 347 kcal/1450 kj adagonként
Egy nagyobb lábasban tegyünk oda 2 liter vizet, és hagyjuk felforrni.
Közben a citromot mossuk
Először is a halról eltávolítjuk a pikkelyét, de a bőrét éppen kell hagyni. Ezután alaposan átmossuk, egy tepsibe fektetjük őket. Páclevet készítünk 1 dl ecetből és sok v
A halat tisztítsuk meg, és pár percre áztassuk ecetes vízbe. Lobogó sós vízben forrázzuk le, és főzzük benne puhára. Amikor megfőtt emeljük ki, és tegyük egy tányérra. Ci
A pisztrángot alaposan mossuk meg, tisztítsuk meg a húsát az alvadt vértől, és a nyálkától, majd kívül-belül sózzuk, borsozzuk, és citrom levével bedörzsöljük. Összeaprít
A pisztrángot sózzuk, majd vajon készre sütjük, és a végén megpirítjuk a serpenyőben a mandulát. Eközben a rizseket puhára főzzük, és eloszlatjuk a tányérokon. Végül ráte
A fűszernövényeket finomra aprítjuk. A pisztrángot megtisztítjuk, megmossuk,sózzuk, borsozzuk, és a belsejét megtöltjük az összevágott fűszernövényekkel. A párolóedény rá
Elkészítési idő: kb 50 perc
Energiatartalom: 552 kcal/2320 kj adagonként
A pisztrángokat hideg, folyó víz alatt mossuk meg. Ezután kívül is és belül is folyassunk végig
A halat alaposan megtisztítjuk és mindenhol jól bedörzsöljük sóval, amiben állni hagyjuk.
A felkockázott szalonnát hevíteni kezdjük, amin üvegesre pároljuk a hagymát, ma
Ugrás a lap tetejére >>