A sütőt 230 fokra előmelegítjük. A pergamenlapokat egymás mellé terítjük, és a közepükre egy pisztrángot teszünk. Minden pisztrángra 1 kiskanál citromleve
A felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, rátesszük a spenótot, sózzuk, borsozzuk, majd néhány percig pároljuk. Eközben a halat citromlével meglocsoljuk,
A halat megtisztítjuk, fejét levágjuk és barázdákat vágunk a húsába. Bedörzsöljük sóval és így hagyjuk egy órára.
A kolbászt felkarikázzuk és a hal h
A halat lesózzuk, leöntjük citromlével és sűrűn beirdaljuk. Morzsába panírozzuk, megsütjük az olajban, végül megszórjuk a pirított mandulával és citromka
A halat besózzuk, majd készre sütjük. Eközben a mézet karamellizáljuk, hozzáadjuk a szilvát és a fokhagymát, majd felöntjük a borral. Így megpároljuk, sóz
A pisztrángot belemártjuk az ecetbe, majd lassan sós vízben megfőzzük. Ezalatt színe kékre változik.
A salátaleveleken tálaljuk, olvasztott vajat és burgony
A zöldségeket felkarikázzuk és ecetes, fűszeres vízbe feltesszük főni. A pisztrángokat megtisztítjuk (ügyeljünk arra, hogy a szeménél fogjuk meg a halat, me
A halakat belezd ki úgy, hogy a bőrét borító nyálkaréteget meg ne sértsd. Sózd be kívül-belül.
Forralj bő 1,5-2 liter vizet, tedd bele a hagymát, szemes b
Ugrás a lap tetejére >>