A süt?t 230 fokra el?melegítjük. A pergamenlapokat egymás mellé terítjük, és a közepükre egy pisztrángot teszünk. Minden pisztrángra 1 kiskanál citromlevet locsolunk. Rát
A felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, rátesszük a spenótot, sózzuk, borsozzuk, majd néhány percig pároljuk. Eközben a halat citromlével meglocsoljuk, negyed órát
A halat megtisztítjuk, fejét levágjuk és barázdákat vágunk a húsába. Bedörzsöljük sóval és így hagyjuk egy órára.
A kolbászt felkarikázzuk és a hal hasába teszünk néhány
A halat lesózzuk, leöntjük citromlével és s?r?n beirdaljuk. Morzsába panírozzuk, megsütjük az olajban, végül megszórjuk a pirított mandulával és citromkarikával díszítjük
A halat besózzuk, majd készre sütjük. Eközben a mézet karamellizáljuk, hozzáadjuk a szilvát és a fokhagymát, majd felöntjük a borral. Így megpároljuk, sózzuk, cukrozzuk,
A pisztrángot belemártjuk az ecetbe, majd lassan sós vízben megf?zzük. Ezalatt színe kékre változik.
A salátaleveleken tálaljuk, olvasztott vajat és burgonyát adunk hoz
A zöldségeket felkarikázzuk és ecetes, f?szeres vízbe feltesszük f?ni. A pisztrángokat megtisztítjuk (ügyeljünk arra, hogy a szeménél fogjuk meg a halat, mert így nem ves
A halakat belezd ki úgy, hogy a b?rét borító nyálkaréteget meg ne sértsd. Sózd be kívül-belül.
Forralj b? 1,5-2 liter vizet, tedd bele a hagymát, szemes borsot, megkötö
Ugrás a lap tetejére >>