A pisztrángot alaposan átmossuk és lecsöpögtetjük. Ezután kifilézzük és lehúzzuk a bőrét. A maradékokra nem lesz szükségünk, azokat kidobhatjuk. A halat
A fűszeres vaj hozzávalóit összekeverjük. A pisztrángot, mint egy könyv kinyitjuk és a fűszervajjal megkenjük. A grillsütőn a tüzet parázsra égerjük úgy,
A fűszerez vaj hozzávalóit összekeverjük. A pisztrángot, mint egy könyv kinyitjuk és a fűszervajjal megkenjük.
A grillsütőn a tüzet parázsra égerjük úg
A fűszeres vaj hozzávalóit összekeverjük. A pisztrángot, mint egy könyv kinyitjuk és a fűszervajjal megkenjük.
A grillsütőn a tüzet parázsra égerjük úg
A filéket egymás mellé tesszük az alufólián, megszórjuk a zselatinpor felével és sóval. Lereszeljük a sajtot, hozzáadjuk a bechamelt, maradék zselatint, fűs
Fogunk egy lábost, beletesszük az ecetet, a babérlevelet és az egész borsot, majd felöntjük egy deci vízzel, és felforraljuk. Ekkor beletesszük a pisztrángfil
A fűszeres vaj hozzávalóit összekeverjük. A pisztrángot, mint egy könyv kinyitjuk és a fűszervajjal megkenjük.
A grillsütőn a tüzet parázsra égerjük úg
Tegyük a turmixgépbe a halat, a joghurtot, a feketeborsot és ízlés szerinti citromlevet, majd az egészet mixeljük simára. A kenyérszeletek szélét vágjuk le, m
Ugrás a lap tetejére >>