A kertben vagy grillen tüzet gyújtunk. A pisztrángokat a b?rös oldalukkal lefelé egymás mellé fektetjük, a hasukba egy-egy ev?kanál olajat, 4 szelet citromot és 2 rozmari
A felaprózott hagymákhoz keverjük a bort, az olajat, majd ebbe pácoljuk 4-5 órát a pisztrángot. Eközben a lisztb?l, tojásból, egy kanál vízb?l, sóból, zsírból tésztát gyú
Elkészítési id?: kb 35 perc
Energiatartalom: 320 kcal/1345 kj adagonként
A pisztrángfiléket mossuk meg, és sózzuk be alaposan kívül-belül. Egy-két kaporágat rakhatunk a
A felszeletelt zöldségeket vajon megpirítjuk, felöntjük a borral, majd a halszeletekre öntjük, és így puhára pároljuk. Ezután a halat tálra tesszük, a levet beforraljuk,
A megtisztított halat szálkázzuk ki, vágjuk le a fejét és a felszeletelt filét tegyük turmixgépbe a felvert tojásokkal, valamint tejjel. Ízesítsük sóval, valamint borssal
A vajat felhevítjük, majd a kagylót 10 percig pároljuk rajta, és közben megf?szerezzük. A halat a besamellel, citromlével, f?szerekkel és a kaporral összeturmixoljuk. Utá
El?ször is melegítsük el? a süt?t 200 fokra, légkeverés esetén elegend? 180 fok is. Verjük fel a tojást. A süt?port és a lisztet keverjük össze egy csipetnyi só hozzáadás
A fokhagymát pépesre zúzom, és hozzáhintem a köménymagot, a sót meg a frissen ?rölt borsot. A friss korianderzöldet apróra vágom, ez is mehet a többihez, majd a citromlev
Ugrás a lap tetejére >>