Tegyük a piaztrángokat egy tálba, és adjuk hozzá az olajat és az
oregánót. Sózzuk,
borsozzuk, majd fedjük le, és tegyük 1 órára a hűtőbe. Melegítsük elő a grillsütőt. A
paprikákat grillezzük meg, majd tegyük őket egy edénybe, takarjuk le celofánnal, és hagyjuk 10 percig állni. Ezután hámozzuk meg, magozzuk ki, és szeleteljük fel hosszában. A
paradicsomokat kenjük meg 1 ek. olajjal, és grilezzük meg őket. Vgájuk őket nagyobb kockára.
Keverjük össze a maradék olajat, a
fokhagymát, az
ecetet és a cukrot. Tegyük bele a
paprikát, a
paradicsomot, és forgassuk össze. Sózzuk,
borsozzuk.
A hala tgrilezzük meg, és forrón tálalajuk a p
eperonatával.
Előkészület: 30 perc.
Főzési/sütési idő: 15-20 perc.
Nehézségi fok: 2.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>