A combokat tegyük kuktába, és öntsük fel 7 dl
sós
vízzel, és főzzük 10 percig. Szűrjük le, és vegyük le a csontról a húst. Vágjuk kockára, és tegyük vissza a lébe. A kókuszreszeléket pirítsuk meg 1 evőkanál olajon. A
vajat melegítsük meg, és pároljuk meg rajta a finomra vágott
hagymát. Szórjuk meg
liszttel. Kevergetés mellett öntsük fel csirkelével, és forraljuk fel. Fűszerezzük
curryvel és
borssal. A
tojássárgáját keverjük simára a
tejszínnel, és öntsük a leveses tálba. Az
almát pucoljuk meg, és reszeljük le. Locsoljuk meg
citromlével. A forró levesbe keverjük bele a
tejszínes keveréket. Ne forraljuk! Mindenki a saját levesébe tegyen
almát és kókuszreszeléket.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>