» 150 g vékony szeletekre vágott kecskesajt » 30 g zsenge spenótlevél » 2 vékonyan szeletelt paradicsom » 2 evőkanál pirított fenyőmag » 2 evőkanál extraszűz olívaolaj » só és frissen őrölt fekete bors » ropogós kenyér a tálaláshoz
A grillsütőt melegítsük fel. Tegyük rá a paradicsomszeleteket és sajtot, locsoljuk meg 1 evőkanál olajjal. 2-3 percig grillezzük. Tegyük a tányérra a paradicsomot és a zsenge spenótelevlet. Tetejére helyezzük rá a kecskesajtot és szórjuk meg pirított fenyőmaggal. Sózzuk, borsozzuk. Ropogós kenyérrel, melegen kínáljuk.
Elkészítési idő 17-18 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom