Keverjük össze a lazacot, a burgonyapürét, a hagymát, a kaprot és a tojást. Sózzuk, borsozzuk. Formáljunk belőlük 8 pogácsát. Vékonyan szórjuk meg liszttel, majd süssük m
A halat 1 cm vastag, 3 cm széles csíkokra vágjuk, majd a bőrös felével lefelé, egy formába helyezzük. Az algalapot vízbe merítjük, majd a halra simítjuk. A maradék halhús
Minden hozzávalót jól keverjünk össze (a borsot kivéve). A keverékből formáljunk 5 cm átmérőjő és 4 cm magas sajtokat, majd ezeket forgassuk meg a borsban. A sajtokat teg
Egy serpenyőben pirítsuk meg a fokhagymát kevés olajon, majd szórjuk bele a gombát is. Alaposan rázogassuk össze. Egy tálban keverjük össze a paradicsompürét és a bort, m
Egy serpenyőben pirítsuk meg a fokhagymát kevés olajon, majd szórjuk bele a gombát is. Alaposan rázogassuk össze. Egy tálban keverjük össze a paradicsompürét és a bort, m
Egy serpenyőben pirítsuk meg a fokhagymát kevés olajon, majd szórjuk bele a gombát is. Alaposan rázogassuk össze. Egy tálban keverjük össze a paradicsompürét és a bort, m
Egy serpenyőben pirítsuk meg a fokhagymát kevés olajon, majd szórjuk bele a gombát is. Alaposan rázogassuk össze. Egy tálban keverjük össze a paradicsompürét és a sherryt
A krémsajthoz adjuk hozzá az olvasztott vajat, a tejfölt, és a fűszereket. Habverővel keverjük habosra, majd lefedve tegyük a hűtőbe.
Ugrás a lap tetejére >>