Keverjük össze a lazacot, a burgonyapürét, a hagymát, a kaprot és a tojást. Sózzuk, borsozzuk. Formáljunk bel?lük 8 pogácsát. Vékonyan szórjuk meg liszttel, majd süssük m
A halat 1 cm vastag, 3 cm széles csíkokra vágjuk, majd a b?rös felével lefelé, egy formába helyezzük. Az algalapot vízbe merítjük, majd a halra simítjuk. A maradék halhús
Minden hozzávalót jól keverjünk össze (a borsot kivéve). A keverékb?l formáljunk 5 cm átmér?j? és 4 cm magas sajtokat, majd ezeket forgassuk meg a borsban. A sajtokat teg
Egy serpeny?ben pirítsuk meg a fokhagymát kevés olajon, majd szórjuk bele a gombát is. Alaposan rázogassuk össze. Egy tálban keverjük össze a paradicsompürét és a bort, m
Egy serpeny?ben pirítsuk meg a fokhagymát kevés olajon, majd szórjuk bele a gombát is. Alaposan rázogassuk össze. Egy tálban keverjük össze a paradicsompürét és a bort, m
Egy serpeny?ben pirítsuk meg a fokhagymát kevés olajon, majd szórjuk bele a gombát is. Alaposan rázogassuk össze. Egy tálban keverjük össze a paradicsompürét és a bort, m
Egy serpeny?ben pirítsuk meg a fokhagymát kevés olajon, majd szórjuk bele a gombát is. Alaposan rázogassuk össze. Egy tálban keverjük össze a paradicsompürét és a sherryt
A krémsajthoz adjuk hozzá az olvasztott vajat, a tejfölt, és a f?szereket. Habver?vel keverjük habosra, majd lefedve tegyük a h?t?be.
Ugrás a lap tetejére >>