» 400 g rózsaszín lazac » 350 g burgonyapüré » 1 tojás » 60 ml extrasz?z olívaolaj » 2 vékonyra szeletelt mogyoróhagyma » 2 ev?kanál fehér liszt » 2 ev?kanál finomra vágott kapor és még a tálaláshoz » só és frissen ?rölt fekete bors » citromgerezdek a tálaláshoz
Keverjük össze a lazacot, a burgonyapürét, a hagymát, a kaprot és a tojást. Sózzuk, borsozzuk. Formáljunk bel?lük 8 pogácsát. Vékonyan szórjuk meg liszttel, majd süssük meg ?ket olajban 3-4 perc alatt. csepegtessük le és tálaljuk citromgerezdekkel és kaporral.
Elkészítési id? 16-18 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom