» 400 g rózsaszín lazac » 350 g burgonyapüré » 1 tojás » 60 ml extraszűz olívaolaj » 2 vékonyra szeletelt mogyoróhagyma » 2 evőkanál fehér liszt » 2 evőkanál finomra vágott kapor és még a tálaláshoz » só és frissen őrölt fekete bors » citromgerezdek a tálaláshoz
Keverjük össze a lazacot, a burgonyapürét, a hagymát, a kaprot és a tojást. Sózzuk, borsozzuk. Formáljunk belőlük 8 pogácsát. Vékonyan szórjuk meg liszttel, majd süssük meg őket olajban 3-4 perc alatt. csepegtessük le és tálaljuk citromgerezdekkel és kaporral.
Elkészítési idő 16-18 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom