A kenyérszeleteket vágjuk 4 kis darabra, kenjük meg a tejföllel, majd halmozzunk mindegyikre a kaviárból. Végül szórjuk meg a metél?hagymával, és rögtön kínáljuk. Igen eg
Fogjunk egy tálat, és keverjük benne össze jó alaposan az ecetet az olajjal és a mustármaggal, majd forgassuk bele a paprikát is. A kenyérszeleteket vágjuk 4 kis darabra,
Mindent összekeverünk egymással, beletöltjük koktélos pohárba, és szívószállal kínáljuk.
A kagylót sóval és bazsalikommal ízesített vízben megf?zzük. Utána lesz?rjük, és amikor kih?lt, rozmaringgal és fehér borssal megf?szerezve összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a
Hozzávalókat összeturmixoljuk, hozzáadunk egy kevés cukrot, poharakba töltjük és tálaljuk.
A görögdinnye húsát kiszedjük, kimagozzuk és 24 kisebb darabra vágjuk. A fetát is feldaraboljuk 24 részre, majd a dinnyéb?l, az olajbogyóból és a sajtból is 1-1 darabot f
A görögdinnye húsát kiszedjük, kimagozzuk és 24 kisebb darabra vágjuk. A fetát is feldaraboljuk 24 részre, majd a dinnyéb?l és a sajtból is 1-1 darabot fogpiszkálóra t?zü
A görögdinnye húsát kiszedjük, kimagozzuk és 24 kisebb darabra vágjuk. A fetát is feldaraboljuk 24 részre, majd a dinnyéb?l és a sajtból is 1-1 darabot fogpiszkálóra t?zü
Ugrás a lap tetejére >>