A kenyérszeleteket vágjuk 3 részre, majd egyik felüket pirítsuk meg, a másikra rendezzük rá a kecskesajtból vágott vékony szeleteket. Így is grillezzük meg, majd feny?mag
A diót száraz serpeny?ben megpirítjuk, majd amint kih?lt, egy mozsárban összetörjük. Ezután egy turmixba tesszük a krémsajtot, a rokfortot, a diót, a mustárt és a tejszín
A sz?l?leveleket öblítsük le, majd fektessük konyharuhára.
A rizst és a felaprított vöröshagymát vajbna pároljuk meg, majd engedjük fel húslevessel. Amikor a rizs puha,
Alaposan verjük fel a tojást, közben szépen lassan adagoljuk a vaníliás cukrot, majd dolgozzuk bele a lisztet és a tejet is. Hagyjuk néhány percig állni, majd forgassuk
A hagymát meghámozzuk, lábosba tesszük, megszórjuk az ételízesít?vel. Annyi vízzel öntjük fel, hogy elfedje, majd forrás után addig f?zzük, amíg teljesen megpuhulnak. Az
Fogjunk egy tálat, öntsük bele a citromlevet, 150 ml vízzel, f?szerekkel és a cukorral, ezekb?l f?zzünk meg az alaplevet, majd ha megf?tt h?tsük le. A beáztatott heringfi
A gombát megmossuk, kefével átdörzsöljük, és a szárukat kivesszük. A cukkinit megmossuk, és kis kockára vágjuk, a sajtot lereszeljük.
A gombafejeket olajon megfuttatjuk,
Az epret alaposan megmossuk, majd leturmixoljuk. Hozzáöntjük a tejszínt, és a tojások sárgáját. Cukorral, sóval és mézzel ízesítjük, majd simára keverjük. A tojások fehér
Ugrás a lap tetejére >>