A húst feldaraboljuk, és megsütjük. Megfűszerezzük, ráhintjük a pirospaprikát, és kevés vizet adunk hozzá. Beletesszük a káposztát, és annyi vizet öntünk hozzá, amennyi e
A gombát megtisztítjuk, majd felaprítjuk. A hagymát is felaprítjuk, majd a gombával együtt egy evőkanál forró vajon puhára pároljuk. Sóval, borssal és a csípős paprikakré
A pác hozzávalóit alaposan összekeverjük és kenjük be vele a csirkét. Tegyük hűtött helyre fél napig, hogy alaposan átigya a pác.
S alakban fűzzük fel minden nyársra két
Thai pác elkészítése:
A hozzávalókat rakjuk egy nagy tálba és botmixerrel alaposan keverjük össze. Ezzel a páccal bármilyen húst bekenhetünk, majd 1-2 órán át állni hagy
A csirkehúst daraboljuk fel, adjuk hozzá a sárgarépát, a szójacsírát, a szójababot, a tojást. Ízestísük sóval, borssal. Keverjük bele a rizstésztát, a felaprított petrezs
A felszeletelt csirkemájat 4 dkg vajban gyengén átsütjük, majd finomra daráljuk. 5 dkg vajból és 7 dkg lisztből vajas rántást készítünk, de pirítás előtt forró tejjel fel
A Májat dobjuk pár percre forró vyzbe, majd vágjuk apróra. Ízesítsük fokhagymával, petrezselyemmel, pirospaprikával és köménnyel. Olajon pirítsuk meg a keveréket, és form
A hagymát felaprítjuk, és vajban megfonnyasztjuk. A májat felaprítjuk, a hagymára dobjuk, és kevergetve megpirítjuk, amíg megpuhul. A szarvasgombát felaprítjuk, és a májh
Ugrás a lap tetejére >>