» 3 nagyobb szem burgonya » 2-3 szál újhagyma » só és frissen őrölt bors » cayenne-bors » fél ek. magas zsírtartalmú tejszín » kevés citromlé » 12 szelet bagettkenyér » 5 dkg vörös kaviár » kapor a díszítéshez
A krumplit meghámozzuk, megmossuk és felkockázzuk. Az újhagymát apróra vágjuk. 6-6 ek. krumplit és hagymát kevés sós vízben 5 perc alatt puhára főzünk, majd lecsöpögtetjük. sózzuk, borsozzuk, cayenne-borssal ízesítünk. Hozzáadjuk a tejszínt, és krémesre keverjük.
Pár csepp citromlét teszünk hozzá, majd megkenjük a bagetteket. Vörös kaviárral kínáljuk.
Elkészítési idő: 25 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom