Szalonnát apró darabokra vágjuk. Vöröshagymát finomra vágjuk, kolbászt felkarikázzuk. Szalonnát zsírjára sütjük. Hagymát üvegesre pirítjuk, és megszórj
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Elkészítése ugyan az, mint a töltött káposztáé, csak itt oldalas helyett kolbászt teszünk a káposztához. Fogyasztás előtt frissen sült sertésbordával, sz
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A csirkemellfiléket három helyen bevagdossuk, majd egy tálra tesszük. Ezután fogunk egy tálat, beletesszük az összepréselt fokhagymát, a felaprózott chilit, a 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Robotgépben keverjük össze a húst, a hagymát, a morzsát, a tojást, a csilit, a fokhagymát, a gyömbért, a lime-héjat, a korianderzöldet, a sót és a borsot. A
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Pacalt bő, enyhén sós és ecetes vízben felforraljuk, majd fél óráig főzzük. Ezt az első levet leöntjük róla, majd enyhén sós vízben 2 óráig főzzük. H
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Pacalt bő, enyhén sós és ecetes vízben felforraljuk, majd fél óráig főzzük. Első levet leöntjük, majd friss, enyhén sós vízben újból főzzük 2 óráig.
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Zsírban megpirítjuk az apróra vágott hagymát. Beleszórjuk a paprikát és a borsot. Ezután beletesszük a feldarabolt húsokat, majd felöntjük vízzel. 10 percce
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A hal felesleges részeit eltávolítjuk, majd a húsát felszeleteljük, és egy kivajazott tepsibe tesszük. Lelocsoljuk a borral, majd sózzuk, borsozzuk, és lefedve 
						
				    
				    
 
Ugrás a lap tetejére >>