Keverjük össze robotgépben a darált húst, a hagymát, a kenyérmorzsát, a fokhagymát, a paprikát, a sót és a borsot. Formáljunk a masszából 4 húspogácsát,
A tojásokat felkockázzuk, a burgonyát felkarikázzuk, és tepsibe tesszük. Ráhintjük a tojást, és ráfektetjük a szalonnaszeleteket. Az olajat felhevítjük, bel
Szalonnát felkockázzuk. Krumplit megpucoljuk. Hagymát finomra vágjuk, petrezselymet felaprítjuk. Paradicsomot felkockázzuk. Vajat olvasztunk a bográcsba, hagymát
180°C-ra melegítsük elő a sütőt. Gázsütő esetén 4-es fokozat. Kenjünk ki olajjal egy 20 cm-es tűzálló tálat. Tegyük a krumpliszeletek egyharmadát a tál
Aprítsuk fel a húst, majd tegyük robotgépbe az apróra vágott hagymával, a kenyérrel, a citromhéjjal, a gombával, a szalonnával. a kapor felével és a fűszer
A felaprózott hagymát és szalonnát a vaj és olaj keverékén megpároljuk, majd hozzáadjuk a tejjel elkevert tojást. Sózzuk, hozzákeverjük a lisztet, majd 25 pe
A savanyú káposztát leöblítjük, leszárítjuk, és felaprítjuk. A burgonya 1/3 részét egy tepsibe karikázzuk. Rászórjuk az ételízesítőt, majd a káposzta
A hagymát felaprítjuk, majd forró olajon megpároljuk. Levesszük a kályháról, hozzáadjuk a pirospaprikát és 2 evőkanál vizet. Visszatesszük, rárakjuk a hús
Ugrás a lap tetejére >>