» 250 g friss ricotta sajt, lecsöpögtetve » 90 g vaj, felkockázva » 60 g sózott ricotta sajt, lereszelve » 1 száraz csili, összemorzsolva » só » 500 g spagetti » 60 g Pecorino sajt, lereszelve
Főzzük ki a tésztát sós vízben.
Keverjük össze a friss ricottát a vajjal, a sózott ricottával és a csilivel, majd sózzuk meg. Szűrjük le a tésztát, tegyünk félre 2 evőkanál főzővizet. Keverjük a vizet a ricottához, adjuk hozzá a tésztát, keverjük össze. Szórjuk meg sajttal és tálaljuk.
Elkészítési idő 20-22 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom