A sertéscombot felszeleteljük, kiklopfoljuk, majd besózzuk. A felszeletelt gombát zsíron megpirítjuk a petrezselyemzölddel, majd hozzákeverjük a ledarált húst,
A zöldbabot megpároljuk, a burgonyát felkockázzuk, és megfőzzük. A szardíniát felaprítjuk. A zöldbabot fűszerezzük, majd a többi hozzávalóval összekeverj
Az olajat hevítsd fel, és futtasd meg rajta a megmosott rizst. A húslevessel öntsd fel, egy- két percig forrald, majd húzd le a tűzről és fedő alatt hagyd sajá
A felkockázott húst a wokban felmelegített olajban megpirítjuk, majd félretesszük. A felaprózott mogyoróhagymát és zellert, valamint az összepréselt fokhagym
A húst szeleteljük fel. Az olajat forrósítsuk fel a wokban, és pirítsuk meg benne a húst 3-4 perc alatt. A szilvát tegyük a húshoz, és öntsük rá az alapleve
Tüdőt és szívet vízbe áztatjuk.
Bográcsba vizet töltünk, hozzáadjuk a citrom levét, babérlevelet, 1 hagymát, szemes borsot és 1 ek. mustárt. Felforraljuk
Tyúkot feldaraboljuk, belsőségeket megmossuk. Hagymát vékonyan felkarikázzuk, zellergumót és a petrezselyemgyökeret csíkokra vágjuk. Tojást felütjük, szétv
A dagadót hat egyforma részre vágjuk, a sertéshúst pedig ledaráljuk. A felaprózott hagymát zsíron megpirítjuk, majd hozzáadjuk a rizst, a darált húst, sózzu
Ugrás a lap tetejére >>