A zsír felén megpirítjuk a hagymát, fokhagymát, hozzáadjuk a fűszereket, felöntjük vízzel, puhára pároljuk benne a felkockázott burgonyát. A maradék zsírb
Zsírozott tepsibe tesszük a csülköket, és megsütjük őket. Zsírban megpirítjuk a hagymát, fokhagymát, felöntjük vízzel, és megfűszerezzük, majd a csülk
A hagymát megpirítjuk a zsírban, beleszórjuk a paprikát, fokhagymát, és a maradék fűszereket. A pörköltalapot felöntjük vízzel, belerakjuk a felkockázott h
Őzhúst kis darabokra vágjuk, és feltesszük főni. Beleteszünk 1 maréknyi savanyú káposztát, a fűszereket, zöldségeket, és mikor már kész, tejfölt keverü
A felkockázott szalonna zsírját kisütjük, majd hozzáadjuk a felaprózott hagymát, és meghintjük a pirospaprikával. Ezután beletesszük a darabokra felvágott h
A tésztát sós vízben puhára főzzük. Eközben a felkockázott citromot összekeverjük a pálinkával és a tejszínnel, majd forrástól számított 5 percig főzz
A felkockázott húst olajon megpirítjuk, közben hozzákeverjük a hagymát, rozmaringot, a fenyőmagot és a levest. Miközben ez fő, a tésztát is megfőzzük, majd
A hagymát felaprítjuk, forró vajon megpároljuk, rátesszük a szeletekre vágott gombát, félpuhára pároljuk, majd egy kevés vizet adunk hozzá, belekeverjük a s
Ugrás a lap tetejére >>