A wok-ban megpirítjuk a gyömbért és az összes zöldséget, amiket nagyjából egyforma nagyságúra feldarabolunk. Ezután sózzuk, cukrozzuk, majd ha szükséges, n
A padlizsánt kockázzuk fel, a százzellert vágjuk apróra. A hagymát kockázzuk fel, magozzuk ki a paprikát, és vágjuk szintén kockára. A paradicsomok héját h
A zsemléket beáztatjuk a tejbe, majd kinyomkodjuk, és összetörjük. Ezután elkeverjük a cukrokkal, a fahéjjal, a reszelt citromhéjjal, a dióval és a vörösbor
Pucoljuk meg a krumplit, vékonyan vágjuk fel és sós vízben pároljuk meg. A paradicsomot szűrjük le, a levét pedig tegyük félre.
A darált húst alaposan süss
A húst szeld össze, ujjnyi vastag érmékre, szórd meg sóval, borssal. Az uborkát, a sonkát metéld vékony csíkokra. Egy nagyobb serpenyőben olvasztott vajon her
A szűzpecsenyét felszeleteljük, megsózzuk lisztbe panírozzuk, és zsírban megsütjük. A húst áttesszük egy lábosba, és a maradék zsírját vízzel keverve r
Első lépésként elkészítjük a rizstésztát, majd melegen tartjuk felhasználásig. Felforrósítunk 2 evőkanál étolajat, ebben sütjük meg sóval és borssal a
Elkészítése hasonló, mint a hálós szűzsülté, annyi kivétellel, hogy a gombapép tetejére kerülnek a főtt kelkáposztalevelek, és a káposztára a szalonna d
Ugrás a lap tetejére >>