A tésztát kb. 4 cm-es darabokra törjük, majd olajos, 
sós 
vízben uhára főzzük. A halat 
sózzuk, meglocsoljuk 
citromlével, majd a halleves borba tesszük, amit előzőleg forralni kezdünk. A főtt tésztát egy jénaiba tesszük, rátesszük a halat, majd a lereszelt 
sajt harmadát rászórjuk. A felaprózott 
hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk az édes
köményt és a kimagozott, negyedelt 
paradicsomot. 
sózzuk, 
borsozzuk, belekeverjük a 
tejszínt, majd néhány perc főzés után eloszlatjuk a jénaiban. A maradék 
sajtot és a feldarabolt 
vajat a te
tejére szórjuk, majd kb. fél óra alatt készre sütjük, és már kínálhatjuk is.
Szerző: 
Ízletes receptek          Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>