Válasszuk szét a tojásokat. Melegítsük elő a sütőt 180 fokra.
A sárgáját keverjük ki a cukorral, keverjük bele a lisztet, a keményítőt, a narancsvirágv
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét habbá verjük, majd hozzáadjuk a sárgákkal kikevert cukrot kanalanként. Ezt géppel is csinálhatjuk. Ezután kanalankén
A friss piskótát többször feltekerjük, majd így hagyjuk kihűlni. Amint kihűlt, megkenjük a lekvárral, majd újból felgöngyöljük. Szeletekre vágjuk, majd eg
A piskótát pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. A porból és a tejből pudingot főzünk, majd belekeverjük a cukrokat és a kakaót. Amint kissé kihűlt, a vajat és
Egy tálban összekeverjük a tojássárgáját, a cukrot, a sütőport, a Rama margarint és a vaníliás cukrot. Ezután 30 dkg lisztet adagonként hozzákeverünk, maj
A tojások sárgáját, a cukorral és a vízzel kikeverjük. A sütőport elkeverjük a liszttel, majd a tojásos masszához adjuk. Vajazott, lisztezett tepsiben megsüt
A tejben megáztatjuk a szalalkálit, és összegyúrjuk a fenti hozzávalókkal. 6 cipót formázunk belőle, egyenként kinyújtjuk őket, és közepes sütőlemezen, e
A tojásokat szétválasztjuk. A cukrot elkeverjük a vaníliás cukorral, a lisztet a szódabikarbónával. A tojások fehérjét habbá verjük, majd kanalanként hozz
Ugrás a lap tetejére >>