A tojások sárgáját 4 dkg cukorral habosra keverjük, míg a fehérjékből és 6 dkg cukorból kemény habot verünk. Utóbbinál a cukrot folymatosan adagoljuk. A ke
Hat tojás sárgáját összekeverjük 6 dkg porcukorral, amíg habos nem lesz. A tojásfehérjékből is habot verünk, a maradék cukor fokozatos hozzáadásával. ezek
Keverjük össze a tejszínt, a vaníliát, a joghurtot és a mézet, majd 10 percig pihentessük. A sütemény minden oldalát locsoljuk meg az olvasztott vajjal, majd m
Egy tálban összekeverjük a ledarált kekszeket, a darált mandulát, vajat és cukrot, majd golyókat csinálunk belőle. A barackokat elfelezzük, kimagozzuk, és a m
A hozzávalókat a tejjel összegyúrjuk és két részben megsütjük.
Krém készítése: a tejből, a vanília krémporból, vaníliából és porcukorból sűrű
A lisztet tegyük egy tálba, adjuk hozzá a sót, és kockára vágott vajat. Dolgozzuk össze, és adjunk hozzá annyi vizet, hogy összeálljon. Fomáljunk belőle cip
Daráljuk le a pisztáciát. Keverjük össze a görög joghurtot, a mézet és a cottage cheese-t. Tegyünk hozzá pár csepp ételfestéket. Tegyük 1 órára a mélyh
Egy tálban habosra keverjük a Rama margarint és a mézet, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját, és alaposan összedolgozzuk. Az összes többi hozzávalót adagolv
Ugrás a lap tetejére >>