» A káposztasalátához: » 1/4 kis fehér fejes káposzta » 5 ek. majonéz » 2 ek. sweet pickle relisch » 1 ek. cidre.ecet » fél tk. zellermag » 1/4 tk. durva szemű tengeri só » 1/4 tk. frissen őrölt fekete bors » 8 hot dog kolbász marhahúsból » 8 hot dog kifli » ketchup vagy mustár
Vágjuk ki a káposzta torzsáját, majd a többi részét vágjuk csíkokra, és a csíkokat vágjuk 1 cm-es darabokra. Keverjük össze a majonézt, a relisht, az ecetet, a zellermagot, a sót és a borsot, majd keverjük össze az egészet a káposztával. Fedjük le, és tegyük hűtőbe. készítsük elő a parazsat a grillsütőben. A kolbászokat süssük 5-6 percig, közben forgassuk meg. A kifliket is pirítsuk meg a vágott felükkel lefelé. Mindegyik kiflibe tegyünk egy kolbászt, majd egy kis káposztát, ketchupot vagy mustárt.
Elkészítési idő: 15-16 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom