A meggyet megmossuk, kimagozzuk. A fahéjat és a vaníliás cukrot rászórjuk, összeforgatjuk. A sütőt 200 °C-ra melegítjük elő. A formát vajjal kenjük ki. A
A keményítőt feloldjuk 2-3 kanál meggylében, majd a maradék meggylevet felforraljuk. Ezután összekeverjük a keményítővel, és addig főzzük, amíg krémes á
A 3 tojássárgáját összekeverjük a kukoricaliszttel és a tej felével, majd az egészet felforraljuk állandó kevergetés mellett. 250 g csokoládét gőz fölött
A hozzávalókból meggyúrjuk a tésztát, majd 1-1,5 cm vastagra kinyújtjuk, és kiszaggatjuk szívecskeformával. Ezeket tegyük egy kikent tepsire, kenjük meg a sz
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót i
A hozzávalókat összegyúrjuk. Kis tojáskákat formázunk belőle, amelyek közepébe ki mélyedést nyomunk. Kristálycukorba forgatjuk őket, majd a mélyedésbe egy
A Rama margarint felolvasztjuk, majd habosra keverjük a cukorral és egy kevés sóval. Hozzáadjuk a tojásokat, majd kis adagokban a sütőporos lisztet is belekeverj
Az epret a porcukorral leturmixoljuk, a kristálycukrot pedig a vaníliával 6 deci vízben felolvasztjuk. A barackokat ebbe a szirupba tesszük, kb. 5 percig pároljuk,
Ugrás a lap tetejére >>