A mazsolát beáztajuk, majd lecsöpögtetjük. A lisztet elkeverjük a cukoral, vaníliás cukorral, sóval és tojással. A tejet felmelegítjük, belemorzsoljuk az él
A csokoládét megolvasztjuk, és félre tesszük egy kis időre. A lisztből és a Rama margarinból tésztát készítünk, hozzáadjuk a vizet és a porcukrot is. Megg
A zellert és a sárgarépát megpucoljuk és apróra kockázzuk. A paradicsomot, a padlizsánt és a cukkinit megmossuk és felkockázzuk. A hagymát és a fokhagymát m
A tésztát nyújtsuk ki, és béleljünk ki vele egy kivajazott sütőformát. A sütőt melegítsük elő 180 fokra. A ratatouille-t keverjük össze a felvert tojások
A tojásfehérjét felverjük a cukorral, majd beleforgatjuk a kókuszt és a lisztet is. Az egészet egy sütőlapra kenjük, egyenletesen eloszlatjuk, majd kb. 20 perci
A pálinkához keverünk 3 kanál cukrot, majd ebben érleljük egy órát a meggyet. Ezután a tejszínhez keverjük a maradék cukrot, a vaníliás cukrot, felverjük,
A tojások sárgáját a kakaóval, tejjel, és a cukor felével kikeverjük. A cukor másik felével habbá verjük a tojásfehérjét, majd belekeverjük a lisztet és
Egy tálban összekeverjük a lisztet, a cukrot, a fahéj és a sütőport. Hozzámorzsoljuk még a Rama margarint, valamint belekeverjük a tojásokat és a tejfölt is.
Ugrás a lap tetejére >>