A kinyújtott leveles tésztából 10 egyforma méretű lapot vágunk ki, majd 5-öt ebből vízzel kiöblített tepsibe teszünk és előmelegített sütőben 200°C-on
A sütőporos lisztkupac közepébe mélyedést készítünk, majd beleteszünk 50 g cukrot, a vaníliás cukrot, a tojásfehérjét és felszeletelt vajat. Az egészet g
A marcipánt a szezámmaggal összegyúrjuk, majd egy rollnit formázunk belőle, melyet 20 részre vágunk. Minden darabba belenyomunk egy meggyet, golyót formálunk be
A sütőt 180°C-ra előmelegítjük. A muffinsütő mélyedéseibe papírformákat teszünk, vagy belisztezzük, kivajazzuk őket. A vajat felolvasztjuk, hűlni hagyjuk,
A Rama margarint keverd habosra a vaníliás cukorral, és a cukorral. Add hozzá a tojássárgáját, tejet, és a liszttel kevert sütőport. Óvatosan forgasd bele a k
A lisztbe belemorzsoljuk a vajat, hozzáadjuk a tojás sárgákat, tejfölt, cukrot, sót jól összedolgozzuk, majd 2 részre osztjuk. A két tésztát kinyújtjuk, az e
A lisztet összedolgozzuk a porcukorral, a vajjal, a citrom reszelt héjával és a sóval. Ha már homogén a tészta letakarjuk és 1-2 órára hűvös helyre tesszük.
Az étcsokoládé bevonót apró darabokra vágjuk és a kétharmadát gőz fölött megolvasztjuk, majd a gőzről levéve hozzáadjuk a maradék egyharmadát. A most m
Ugrás a lap tetejére >>