A hozzávalókból jól gyúrható tésztát készítünk, majd egy órát félretesszük pihenni. Nyújtsuk ki 3 mm vastagságúra, majd különböző formákkal szaggas
Fogunk egy tálat, és beletesszük a lisztet, a fahéjat és a sütőport. A cukrot kicsit karamellizáljuk, majd kevés vízzel felfőzzük. Miután kihűlt a mézzel
A Rama margarint, lisztet, mézet, tojást, cukrot, tejet és szódabikarbónát összedolgozzuk, majd hűtőben állni hagyjuk. Utána kettéosztjuk, majd 30x40 cm-es t
A mézet, cukrot, tojást, zsírt, tejet és szódabikarbónát gőz felett 5 percig verjük, majd még melegen belekeverjük a lisztet. 4 egyforma cipót formálunk bel
A krémsajtot és a mézet a fehér csokihoz keverjük, majd beleszórjuk a cukrot is. Ha túl sűrűnek találjuk, felöntjük kevés tejjel, és már készen is vagyunk
A darált mandulát elkeverjük a liszttel, sütőporral és a fűszerkeverékkel. A vajat a mézzel felmelegítjük, majd ha kihűlt belekeverjük a tojást. Hozzáadjuk
A tésztához tegyük egy lábasba a zsírt, mézet, tejet és a cukrot. Forrósítsuk addig, míg a cukor teljesen el nem olvad. Vegyük le a tűzről, és hagyjuk kiss
A hozzávalókat összegyúrjuk. Kis gombócokat formázunk, zsírozott, lisztezett tepsibe rakjuk, és közepes hőmérsékleten megsütjük.
Ugrás a lap tetejére >>