A vajat alaposan összekeverjük a cukorral, a sóval, az esszenciával, a tojással és a tojássárgájával. Ezután hozzákeverjük a lisztet és a mandulát, majd eg
A lisztet egy gyúródeszkára halmozzuk, és a közepébe tesszük a cukrot, a mézet, a tojásokat, a megolvasztott vajat és a fűszereket. Kevés rumot locsolunk rá,
Egy tálban összekeverjük a porcukrot, a tojást, a citromlevet és a lisztet, majd elfelezzük, két előkészített formába töltjük, és 10 percig sütjük. Eközb
Egy tálban verjük habosra a vajat és a porcukrot, majd keverjük bele a tojásokat (egyenként), a vaníliás cukrot, a citromhéjat és a lisztet. A tésztát nyújts
A cukrot az egséz tojásokkal melegen, állandó kevergetés mellett felverjük. Mikor jó meleg(de nem forró), a tűzről levéve tovább verjük, míg ki nem hül és
Fogunk egy lábost, beletesszük a vajat, a tejet és a kakaót, majd addig melegítjük, amíg a vaj felolvad. Eközben egy tálban felverjük a tojásokat, hozzákeverj
A mazsolát a narancslébe előre beáztatjuk. Egy tálban összekeverjük a lisztet a sütőporral, a kakaóval, a cukorral, a tojással, a vajjal és az eszenciával, m
Fogunk egy tálat, beleteszünk 4 tojást és még 2 tojássárgáját, majd a cukorral összekeverjük. Ezután beletesszük a lisztet, a tejet, a szalalkálit, és az e
Ugrás a lap tetejére >>