A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 4 részre osztjuk és négy lapot sütünk belőle.A krémhez először a tojások sárgájából, a cukorból, a vanillincukorbó
A lekvárt a méz felével és a dióval összekeverjük. A rizst 2 dl vízzel és a tejjel megfőzzük. Az almát vékony szeletekre vágjuk. Amikor a rizs langyos, hozz
A datolyákat megmossuk, majd elfelezzük, és apró darabokra vágjuk. A müzlit szétmorzsoljuk, majd a dióval, a mézzel, a vajjal, a reszelt citromhéjjal, a citrom
A Rama margarint kikeverjük a tojásokkal és a mézzel, majd hozzáadjuk a diót és a rumot is. A szódabikarbónát belekeverjük a lisztbe, majd apránként a Rama m
Egy edénybe tegyük bele a fügét, a vajat, a vizet és a mézet, forraljuk fel, majd forrástól számított további 5 percig alacsony tűzön főzzük még. Tegyük
A felcsíkozott gyömbért a mézzel és a vízzel együtt felforraljuk, majd lefedve 10 percig főzzük. Amikor kihűlt, hozzáadjuk a joghurtot, majd fagyasztóba tessz
Keverjük össze a lisztet, a sütőport, az őrölt gyömbért, a szerecsendiót és a barna cukrot.
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Egy lábosban melegítsük
A mézet mikrohullámú sütőben felmelegítjük, majd a feldarabolt marcipánra öntjük és hűlésig kevergetjük. Ezután jól összegyúrjuk. Az így kapott masszá
Ugrás a lap tetejére >>