Egy tálban összekeverjük a tojássárgáját, a cukrot és a bort, majd hozzáadjuk a kevés vízben feloldott zselatint, és az egészet a hűtőbe tesszük. A mandul
Vastag fenekű lábasba rakjuk a cukrot és 6 evőkanál vizet öntsünk rá. Keverjük folyamatosan alacsony hőfokon, míg fel nem oldódik a cukor. Forraljuk fel és m
A vaníliarudakat a tejjel forráspontig melegítjük, majd fél órát állni hagyjuk. Ezután a rudakat eltávolítjuk, és a tejet fokozatosan a cukros tojássárgáj
Egy tálban összekeverjük a lisztet a sütőporral, a kakaóval, a cukorral, a tojással, a vajjal és az aromával, majd beleforgatjuk a mandulát. Az egészet egy kiv
Egy tálban összeverünk 3 tojást, 8 tojássárgáját és 10 dkg cukrot. Egy másik tálban felverjük a 12 tojásfehérjét 20 dkg porcukorral. A két tál tartalmát
Egy tálban a lisztekhez keverjük a cukrot, a vajat, a mandulát, az aromát és a csokichipset, majd az egészet egy sütőpapírral kibélelt tortaformába tesszük. V
Az 5 tojást felverjük 5 evőkanál meleg vízzel, majd hozzáadunk 125 g cukrot, 1 vaníliás cukrot, a sütőport, a lisztet, a kakaóport és az őrölt mandulát. Az
A marcipánt összegyúrjuk 65 g cukorral és az egész tojásokkal, majd a tojássárgájákat felverjük, a tojásfehérjékből kemény habot verünk a megmaradt cukor
Ugrás a lap tetejére >>